Birgit Skraastad (birgitsk@start.no)

Hei Magnar! Takk for sist.Dette ser ut til å være spennende greier ja,dere har virkelig stått på.

Torill Hammeren (t_hammeren@yahoo.com)

Gratulerer med kjempefin side! Dette må jeg komme å se!

Geir m johansen

Skikkelig bra side:)

Sølvi og Geir Hammern (fam.ham@c2i.net)

Hei hei :-) Gratulerer med flott hjemmeside! Takk for omvisningen og lykke til videre med museet.

Heidi Skårstad (hskor@loqal.no)

Hallo, ja dette får en si var kjææææmpebra. Godt jobba alle 3. Kjæm ein tur utover i sommar å ja. Ellers e æ helt enig med Erlend angående egen side for bestyreren. Stå på vidre.

Erlend Hammern (erlend@hammern.com)

Heisann! Gratulerer med flott hjemmeside! Som jeg forstår er det Silje som skal ha æren for den? Meget bra!!) Det er bare å ta av seg hatten både for den mengde arbeid som er lagt ned og kvaliteten på arbeidet som er utført i museet. Det folk vanligvis forbinder med museum er slitt, uvirksomt og nedstøvet utstyr. Her på Hysnes er mye av utstyret igjen inntakt og alt, så vel bygninger som utstyr er satt skikkelig i stand. Det er rett og slett ikke mulig å restaurere et slikt anlegg på en slik måte uten en tusenkunstner og ildsjel som det Magnar Sivertsvik er, med kona Lena Sofie som støttespiller blir det hele gjort mulig.
Jeg savner dog en ting på hjemmesiden, Museumsbestyreren bør få sin egen side( med bilde)hvor han presenterer anlegget for publikum. (Ps.bildet bør taes like etter frisørbesøk..:-)) Lykke til videre! Sommeren er en fin tid for å besøke anlegget så jeg oppfordrer alle til å besøke Hysnes militære museum.

Per Arne Hasselvold (per.arne.hasselvold@rissa.kommune.no)

Trivelig hjemmeside for oss som har levd med og av Hysnes helt fra barndommen. Det er mange,Magnar, som er imponert av det du har gjort og jeg er sikker på at det er mange av de som ikke lever lengre som ville ha vært stolt over det du har utført.

Bryony Finsaas ( finsaas@stud.ntnu.no)

Gratulerer med flott side! Håper dere får masse besøk i sommer.

Jarl Åge Hammern (Jarlhammern@hotmail.com)

Museumsbestyrer RETT!!
Det er et fantastisk flott og nøyaktig arbeid som er nedlakt for å få museet i en slik stand. Tusen takk for en flott omvisning. DETTE MÅ OPPLEVES.
MUSEUMSBESTYRER HVIL!!

Kristin Rønvik

HEI! kjæmpe bra jobba Silje! Ja, Mangnar ska kanskje ha litt ære hain å:p

Bent Eliassen ( bent.eliassen@c2i.net)

Dette var fint. Magnar har virkelig fått det fint samtidig som han har utført en kjempejobb med anleggene. Snaustrinda Orlogsforening kommer også i år på besøk i juni

Ørjan Svenning ( orjan-hs@hotmail.com)

Hei Magnar og Lena. Kjempefin hjemmeside! kommer sikkert på besøk i sommer!

Bernt Brevik (bernt.brevik@gmail.com)

Fin-fin side. Dette lover godt for framtiden. Både framtidige brukere av Hysnes HelesFort, turister og ikke minst alle de som har tjenestegjort ved Hysnes og Agdenes Befestninger vil helt sikkert synes at dette er et meget godt tiltak.

Bernt Brevik
Daglig leder - Stiftelsen Hysnes

Birger Heyerdahl ( rustkammeret@start.no)

Utmerket arbeid Magnar. Rustkammeret i Trondheim vil etter beste evne bistå deg i det videre arbeide med å skaffe tilveie gjenstander og utrustning som har vært benyttet ved Hysnes Fort. Dette for å gjøre 10,5 KO mest mulig komplett.

Mvh Birger

Jan Egil Fjørtoft

Godt, Magnar. Dette ser ut til å ha blitt bra. Tar kontakt når jeg er i området i sommer så jeg kan få sett prosjektet i ferdig stand. Husk å ta vare på Armstrogskjoldet!Stå på!