Svein Olav Nordland (ragnhild.nordland@hotmail.com)

Det er ei flott hjemmeside som representerer en historisk epoke både militært og for sivil sjøfart i Trondheimsfjorden.Magnar Sivertsvik med familien og alle medarbeidere fortjener all mulig heder og ære for alt arbeidet med å bevare denne epoken for ettertiden. Dette Museet burde vært obligatorisk besøkt av alle i midtnorge. En perle for alle historieinteresserte.
Hilsen Svein Olav Nordland.

Sander Sivertsvik (sander-s-j@live.no)

museumet dit er super bra mangnar. lena lager gode boller

Ketil Halvorsen (ketilarne@gmail.com)

D er flott at Hysnes er blitt et museum fra en tid som nå er forbi. Håper at de kan drive det som et museum fremover. :)Det er også gjort et fenomenalt godt arbeide med å få alt utstyret som manglet tilbake dit. Sikkert ikke enkelt.!

Liv J. Smørholm (livjorid49@yahoo.no)

Dette var flott Magnar. Vekker gamle minner fra barne og ungdomstid.Håper der blir mulig å besøke museet ved neste besøk i Hasselvika. Mvh Liv Næbb Smørholm

Ragnar Selnes (hjaselne@online.no)

Hei! Dette er en flott sak. Som gammel kystartillerist, var jeg på rekruttskolen her på Hysnes, kont. 71/10. Var også innom Brettingen og skjøt med L 60 Bofors. Har i ettertid bare gode minner fra dette oppholdet. Har jobbet en del med å ivareta et \"herkystbatteri\" på mitt hjemsted som nå er overtatt av Helgeland museum. Så det nytter å stå på, men det koster, så all ære til den jobben dere har utført.

MVH Ragnar (96 Selnes )

Vidar Kopperud (vkopperud@mil.no)

Hei Magnar. Dette var kjempe fint. Jeg skal ta meg en tur til museet.
V Kopperud

Rune Lennart Døsvik (runele@online.no)

Sender herved en hilsen, spesielt til Magnar Sivertsvik. Og til andre som har vært med og bygge opp Hysnes militære museum. Virkelig flott gjort! Gleder meg til å få komme tilbake til Hysnes for å se museumet. Jeg var i Kystartilleriet fra juli 1966 til juli 1967. Var på Hysnes i 3 måneder og på Brettingen i 9 måneder. Og 3 uker rep.tjeneste på Hysnes høsten 1969. Har mange gode minner fra denne tiden i førstegangstjenesten. Mange dyktige og godt kvalifiserte kvartermestere og offiserer som jobbet her.

Einar Johansen (eijoh3@online.no)

Hei. Her har du gjort en kjempe jobb.Skal ta meg en tur og se på anlegget når jeg kommer meg hjem fra sjøen.
Hilsen Einar Johansen,
Maskinsjef Sea Cougar

Laila og Roar (la-e@flink.no)

Takk for en hyggelig omvisning fra Lena og Magnar 18. mai. Det var bare kjempeflott. Håper mange kommer på besøk til dere, for makan til entusiasme skal du lete lenge etter. Dere har fått til noe som er verd for alle å se, og vi ønsker dere lykke til videre. Vi kommer igjen senere, og nå når vi har vært der, kan vi skryte av det til andre slik at dere får mange gjester. Klem fra oss to.

Wahl (j.b.wahl@orange.fr)

Hello, I will be staying in your region in August 2008 and I plan to visit Hysnes battery and museum. Please let me know the museum opening dates.

Thank you in anticipation.
Regards.
Jean-Bernard Wahl, France.

John A. Sivertsvik (sivert@adressa.no)

Bra hjemmeside Magnar... Denne ligger nå som link fra hjemmesiden til \'Sivertsvik Båtforening\'... (www.sivertsvikhavn.no)

Irja og Odd

Hei!Tusen takk for kjempefin omvisning på museet!
Her har du gjort en kjempejobb Magnar! Og jaggu er du flink til å guide også!
Må bare si en ting til Silje også; Kjempebra jobba!
Klæm fra Irja og Odd

Roar Hasselvold (Rehasse@online.no)

Gratulerer med de fine lokalene som er blitt satt i stand. Det var synd at ideen ikke ble unnfanget og approbert av forsvaret før at ting og tang ble fjernet, men byråkratiet er ikke lett å snu. Skal det fjernes så skal det fjernes.

Bjørn Digre

Var innom søndag 24/6. Ble imponert over arbeidet og ikke minst kvaliteten på arbeidet som er nedlagt. Kjempebra!

Fam. Pettersen

Gratulerer med sia de Magnar!
Vi har jo fått sett Museet med våre egne øyne,og kan på det varmeste anbefale en tur dit.
Kjæm fleir gonga vi!